Forty+

Luksuzen tretma proti staranju kože z dramatičnim učinkom

40 let izkušenj, raziskav in inovacij, ki jih navdihujeta znanost in tehnologija, je pripeljalo do luksuznega tretmaja Forty+. Komplet izdelkov za obraz je skrbno ustvarjen za vsakodnevno zaščito kože pred staranjem. FORTY + vsebuje najbolj inovativne sestavine, ki so trenutno na voljo na kozmetičnem trgu.

OLJE TSUBAKI (Camelia Japonica)

Nov dragocen izvleček iz starodavne japonske kulture in tradicije, ki se že stoletja uporablja v lepotnih ritualnih na Daljnem vzhodu. Dragoceno olje vsebuje vsaj 85 % omega-9 in vitamine A, E in D, ki jih pridobivajo iz manj znane sorte čajne rastline.

TEP (Endogeni zaščitni tripeptid)

S pomočjo najnaprednejše italijanske tehnologije predstavljajo rastlinski izvleček iz listov rukole, ki spodbuja sintezo najpomembnejšega antioksidativnega sredstva v naši koži: glutationa.

ERYNGIUM MARITTIMUM

Štirideset tisoč celic v vsakem gramu kreme. Iz Bretanje prihaja nova aktivna sestavina iz meristemskih celic Eryngium Marittimum, rastline, ki raste na sipinah ob oceanu.

KARITEJEVO MASLO

Karitejevo maslo je že leta znano po svojih pomirjujočih lastnostih. Danes lahko iz njega pridobimo nove funkcionalne učinkovine, ki prestrukturirajo in zaščitijo kožo.

BIOMIMETIČNI DRONI

Popolna novost na področju kozmetike. Inovativna učinkovina za boj proti gubam v njihovem izvoru. Eden največjih izzivov biomimetičnih peptidov je njihova usmeritev na mesto, kjer so potrebni. Zahvaljujoč uporabi dronov lahko te zlahka dosežejo območje, kjer gube izvirajo.