SAFE SUN

Zaščita pred soncem za kožo in lase, bogata s hranljivimi in vlažilnimi učinkovinami

Safe Sun je inovativna linija krem za sončenje, ki kožo popolnoma ščiti pred UV žarki, hkrati pa ohranja njeno ravnovesje, jo brani pred zunanjimi vplivi, izgubo vlažnosti in prezgodnjim staranjem. Nanos je enostaven in hiter, brez lepljivega učinka, zaradi česar je koža suha in satenasta. Ker so tudi lasje poleti močno izpostavljeni različnim vplivom, so v Revivre laboratorijih razvili Safe Sun Hair, avantgardno linijo izdelkov, ki poskrbijo za zaščitene, navlažene in močne lase.

SAFE SUN HAIR

Izdelki Safe Sun Hair, ki so obogateni z oljem jojobe, rastlinskim keratinom in eritritolom, predstavljajo zaščito las pred UV sevanjem, peskom, vetrom in soljo. Preprečujejo krhkost in dehidracijo las ter poskrbijo za novo moč in sijaj.

- Idealno za vse tipe las
- Preprečuje naelektrenost las in zagotavlja hidracijo, sijaj in svilnatost
- Prestrukturira, poživi in gladi
- Izboljša in ohrani barvo iz salona


SAFE SUN BODY

Linijo Safe Sun Body sestavlja široka izbira UVA in UVB krem za sončenje z naprednimi aktivnimi učinkovinami, kot so Bronz’Alg®, Pentavitin® in GSH Defense, ki spodbujajo porjavitev, hkrati pa imajo vlažilni in antioksidativni učinek. Za sijočo in dolgotrajno porjavitev ter maksimalno zaščiteno kožo.