Smo mlado, hitro razvijajoče se podjetje, ki ga sestavlja ekipa strokovnjakov iz področja kozmetike in velnesa. Ukvarjamo se s prodajo in z zastopništvom profesionalne kozmetike in drugih izdelkov za lepotne salone in velnes centre. Vsaka skrbno izbrana blagovna znamka, ki jo zastopamo, predstavlja certificirano kakovost in zanesljivost. Trenutno na slovenskem trgu distribuiramo pet blagovnih znamk; kozmetične izdelke Revivre, ličila PatriciaMi, čopiče za ličenje Noelle in opremo za kozmetične salone in spa centre Lemi in Live spa.

POSLANSTVO

Skupaj z našimi partnerji želimo soustvarjati lepoto in zdravje z zagotavljanjem strokovnega znanja in kakovostnih izdelkov, ki jih vsakodnevno potrebujejo pri svojem delu.

VIZIJA

Biti prva izbira za strokovnjake v lepotni in velnes industriji z združitvijo vrhunskih izdelkov in popolne podpore na enem mestu. V naslednjih dveh letih želimo prenesti kakovostne izdelke v lepotne salone po celotni Sloveniji ter odpreti izobraževalni salon v Ljubljani in nato še v preostalih večjih slovenskih mestih.

POPOLNA PODPORA PRI RAZVOJU

Pri izpolnjevanju naše vizije pa seveda nismo pozabili na vaš razvoj. V našem podjetju vam želimo nuditi popolno podporo pri delu – ne le z zagotavljanjem kakovostnih in zanesljivih izdelkov, temveč tudi s strokovnim razvojem. Poleg izobraževanja na vašem strokovnem področju vam želimo ponuditi tudi izobraževanje na področju vodenja vašega salona. V ta namen vam bomo zagotovili najboljše strokovnjake, saj nam je zelo pomembno, da lahko ponudite svojim strankam najboljše in najnovejše storitve. Razvijamo se skupaj z vami, saj lahko le tako dosežemo obojestranski uspeh.