Iščete profesionalne izdelke in opremo za podjetje?

Vstopite v našo veleprodajno spletno trgovino b2b.spaland.si


EXENCE AROMATHERAPY LINIJA

Profesionalna linija naravnih izdelkov, namenjena reševanju nepravilnosti lasišča

EXENCE AROMATHRAPY združuje modrosti, ki jih uči narava, in znanost iz Revivre laboratorija. Profesionalni izdelki, namenjeni reševanju pomanjkljivosti lasišča, vas bodo popeljali na čutno pot aromaterapije in notranje mirnosti. Naravne in dermatološko preizkušene formule temeljijo na vitaminih, naravnih izvlečkih in oligoelementih.

Detoxifing Program

Nežna razstrupljevalna nega, ki poskrbi za učinkovito delovanje lasišča Prvi korak EXENCE AROMATHRAPY je izjemno nežna razstrupljevalna nega, ki kožo globinsko očisti. Poskrbi za učinkovito delovanje lasnih mešičkov in s tem za rast in vitalnost las. Idealno za katero koli vrsto kožnih napak ter za izboljšanje in povečanje učinka drugih programov EXENCE AROMATHRAPY.

Nourishing program

Tretma, ki poskrbi za regeneracijo in vitalnost las Poseben tretma za regeneracijo in vitalnost las, ki obnavlja njihov tonus in moč s podaljšanjem faze rasti. Eterična olja, vitamini in oligoelementi krepijo lasne mešičke. Za gostejše, močnejše in bolj zdrave lase.

Dandruff program

Hiter in učinkovit tretma, ki se bori proti nastanku prhljaja Hiter in učinkovit tretma za preprečevanje nastanka prhljaja in obnovo ravnovesja lasišča. Njegova ekskluzivna formula na osnovi eteričnih olj in pirokton olamina omogoča trenutke izjemnega počutja.

Dandruff program for sensitive cutis

Nežen tretma proti prhljaju, posebej primeren za občutljivo lasišče Nežen tretma prosti prhljaju, idealen za občutljivo lasišče. Sestavljajo ga dragocena eterična olja z blažilnim delovanjem in klimbazol, ki omogoča selektivno zdravljenje prhljaja. Ti izdelki so zelo učinkoviti pri težavah z rdečico in razdraženo kožo, ob enem pa spoštujejo povrhnjico ter zagotavljajo svežino in hidracijo.

Re-establishing program

Globinska prečiščevalna nega, ki uravnava izločanje lasišča Program, namenjen vzpostavljanju globinskega ravnovesja lasišča, ki uravnava izločanja sebuma. Prečiščevalna nega normalizira izločanje lojnic, s čimer lasem povrne njihovo lahkotnost in volumen.

Rehydrating and refreshing program

Poseben program, ki nahrani, hidrira in osveži Izdelki zahvaljujoč svoji nežni formulaciji zagotavljajo globinsko vlaženje in prijeten občutek svežine.

Reinforcing program

Poseben postopek proti izpadanju las, ki jim podarja vitalnost Nega, namenjena izboljšanju vitalnosti las. Zaradi prisotnosti izvlečka palmeta (Serenoa Repens) in dragocenih eteričnih olj Revivre preprečuje izpadanje las ter ohranja jih močne in krepke.

Regenerating program

Intenziven program, ki preprečuje izpadanje las Intenziven program, ki se bori proti izpadanju las. Eterična olja obdajo z dišečimi aromami, ki dajejo resnično čutno izkušnjo in prinašajo umirjenost ter spokojnost. Vse skrbno zasnovane formule so naravne in dermatološko preizkušene.