Iščete profesionalne izdelke in opremo za podjetje?

Vstopite v našo veleprodajno spletno trgovino b2b.spaland.si


ALTA STRUCTA HAIRCARETHERAPY

Široka paleta inovativnih izdelkov za vse vrste las ustvarja ritual dobrega počutja AltaStructa HairCareTherapy je inovativna linija posebnih tretmajev Revivre, ki izhaja iz kombinacije izbranih sestavin in napredne tehnologije. Ponudi takojšnje profesionalne rešitve, namenjene različnim težavam las. AltaStructa HairCareTherapy je celoten ritual, ki sprosti in poskrbi za dobro počutje.

Damaged and lifeless hair / Za suhe lase brez življenja

Obnovitveni tretma, ki poškodovanim lasem vrača njihovo moč in vitalnost Iz tradicije Revivre se je rodil Repair Treatment, popolnoma nov sistem za obnovo krhkih in poškodovanih las na osnovi mlečnih mikroproteinov in cisteina ter obogaten s Ceraplexom. Linija je rezultat neprestanih skrbnih raziskav iz laboratorijev laboratorija Revivre, ki se osredotočajo na vsakodnevno izboljšanje.

Dry and brittle hair / Za suhe in krhke lase

Intenzivna nega za suhe in krhke lase, ki jih naredi močne in zdrave Za suhe in krhke lase je Revivre razvil Hydrating & Nourishing Treatment, najnovejšo intenzivno nego, ki poskrbi za močne in zdrave lase, zaradi česar so takoj mehkejši in lažji za razčesavanje. Obogaten z Nouriplexom, je rezultat nenehnih natančnih raziskav iz Revivre laboratorija, namenjenih vsakodnevnim izboljšavam.

Frizzy hair difficult to tame / Za neukrotljive in naelektrene lase

Sistem za nego in zaščito neukrotljivih in naelektrenih las Smoothing Treatment je popolnoma nov profesionalni sistem s takojšnjimi rezultati. Idealen je za zaščito in nego naelektrenih in neukrotljivih las, saj takoj naredi gladke in s tem olajša česanje.

Dull and chemical treated hair

Za puste in kemično obdelane lase Inovativna zaščitna nega, ki preprečuje bledenje barve Maintenance & Post Color Treatment je najnovejša zaščitna nega, ki preprečuje bledenje barve. Zaradi ColorPlexa zmanjšuje bledenje barve in pomaga encimom, ki predstavljajo osnovo zaščitnega sistema naših celic, da lase zaščitijo pred radikalnimi reakcijami.

Thinning and limp hair / Za tanke lase brez volumna

Profesionalna nega, ki okrepi tanke lase in jim daje volumen Revivre Volume Treatment krepi vlakna od korenin do konic, ne da bi lase obtežil. Rezultat so bolj polni in gosti lasje.